Onze aanpak

Bij Vulsteke geloven we dat persoonlijke aandacht en toewijding de sleutel zijn tot het creƫren van uitzonderlijke tuinen. Daarom is Carl zelf altijd aanwezig op de locatie en fungeert hij als het primaire contactpersoon gedurende het hele proces, van ontwerp tot voltooiing. Samen met ons team zetten we onze individuele talenten in om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw project zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Kennismaking

Met een duidelijke visie en persoonlijke dynamiek komt Carl graag bij u thuis langs voor een eerste gesprek waarbij hij aandachtig luistert naar uw persoonlijke wensen. Tijdens de samenwerking streven we naar een persoonlijke en authentieke creatie van uw droomtuin.

Ontwerp

Wij werken nauw samen met ervaren tuinarchitecten om schetsen, plannen en visualisaties te maken die uw persoonlijke wensen weerspiegelen. Samen stellen we een creatief concept op dat de basis zal vormen van uw toekomstige tuin. Wij hechten veel belang aan sterke architecturale lijnen die passen bij de architectuur van uw woning en de landschappelijke omgeving respecteren.

Aanleg

Carl Vulsteke is altijd aanwezig op het terrein en is het aanspreekpunt voor, tijdens en na de realisatie van uw tuinproject. Samen met ons team streven wij naar perfectie, waarbij elk van ons zijn of haar talenten inzet. Bovendien beschikken wij over een steeds evoluerend machinepark. Wij verzorgen totale tuinprojecten die tot in het kleinste detail worden uitgewerkt.

Onderhoud

Een prachtige tuin verdient de nodige zorg. Daarom bieden wij periodiek onderhoud op maat, dat met de grootste zorg voor planten en natuur wordt uitgevoerd door ons team. Zo hoeft u alleen maar te genieten!

Vulsteke

Poezelstraat 8
8904 Boezinge (Ieper)
T 0486 33 56 14
info@tuinenvulsteke.be

Volg ons op

website by MonarStudio